Ostoskori: 0

Yhteensä: €0.00

 

Toimitusehdot


Lähetän paketit normaalisti 3-5 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Toimitustavaksi voit valita joko postipaketin (nouto postista), SmartPOST- paketin tai kotiinkuljetuksen. Voit myös noutaa tilauksen verkkokaupan varastoltamme Saarijärveltä, osoitteesta Paavontie 26 as 2. Noudon ajankohta sovitaan erikseen. 


Toimitushinnat

  • Postipaketti ja SmartPOST- paketti 4,90€
  • Kirjelähetys 3€
  • Kotipaketti 13€
  • Nouto puodista 0€

Pidätämme oikeuden lähettää tilauksen meille edullisimmalla tavalla.

Jätäthän tilaustietoihin myös puhelinnumerosi, jotta posti voi lähettää saapumisilmoituksen paketista tekstiviestinä.

Kotiinkuljetuksissa vastaanottajan on varmistettava paikallaolonsa kuljettajan kanssa. Mikäli vastaanottaja ei ole sovittuna aikana kotona, tulee mahdolliset lisäkustannukset asiakkaan maksettavaksi.


Tilauksen peruutus ja palautus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Maksamme palautuskulut. Ota aina ennen palautusta yhteyttä Luovan asiakaspalveluun, sähköpostitse luova@luovapuoti.fi tai soita 040  5764083. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Huomioi, että paketin noutamatta jättäminen ei ole lain mukainen peruutus tilauksellesi. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme asiakkaalta tilauksesta meille aiheutuneet kulut. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kanssamme.

Mikäli tuotteessa todetaan valmistusvirhe, se on mahdollista palauttaa ja vaihtaa uuteen. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksesta on sovittava erikseen meidän kanssamme.


Viallisen tuotteen palautus

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan samaan tuotteeseen tai hyvitämme sen hinnan.


Myyntialue

Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomen alueelle.


Maksutavat

Tilisiirto

Voit tehdä tilisiirron suoraan Luovan tilille FI56 5290 9520 0502 03. Mikäli emme vastaanota maksua 3 arkipäivän kuluessa, voimme peruuttaa tilauksen. 

Klarna, Maksa heti

Klarna täyttää tiedot puolestasi ja toimii takuuna verkkokaupan luotettavuudesta. Maksusi prosessoidaan heti ja saat sen näkyviin Klarna-sovellukseen. Jos maksun prosessoiminen epäonnistuu, Klarna yrittää uudelleen. Jos ostos ei vieläkään mene läpi, saat 14-päivän kuluttoman laskun, jonka voit maksaa myöhemmin helposti sähköpostistasi tai Klarna-sovelluksessa. 

  • Maksat suoraan kassalla ilman, että sinun on annettava korttitietoja tai ylimääräistä salasanaa.
  • Voit luottaa siihen, että kyseisessä verkkokaupassa on turvallista tehdä ostoksia.
  • Ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä omista kuluistasi.

Klarna, Maksa myöhemmin

Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.
Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta peritään maksu.

Klarna, Pilko maksut eriin

Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi. Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä. Lainakorko on 19.9%.

Lue Klarnan luottoehdot täältä.


Yhteystiedot

luova@luovapuoti.fi

040 5764083